Bewijs maakt duidelijk dat NOS niet objectief is over Turkije

Bewijs maakt duidelijk dat NOS niet objectief is over Turkije

Bij de NOS denken ze echt dat alle Nederlandse Turken halve garen zijn en niets doorhebben als ze ‘nieuws’ publiceren over Turkije. 

Zie berichtgeving over noodtoestanden (screenshot NOS)

Zie berichtgeving over noodtoestanden (screenshot NOS)

NOS heeft moeite met Erdogan
Dat ze bij de NOS moeite hebben met Erdogan als Turkse president is een feit omdat er amper positief nieuws is over deze man. Maar dat de redactieleden opeens anders schrijven als het om Turkije gaat is echt vreemd! Het lijkt wel of alle haat-artikelen over Turkije steeds worden geschreven door een persoon die ooit een relatie heeft gehad met een Turk en gedumpt is. Een andere verklaring kunnen wij niet bedenken.


Noodtoestand in Frankrijk is niet raar?
Zo is de berichtgeving over de noodtoestand in  Turkije ook beschamend voor Nederlandse begrippen. De noodtoestand in Frankrijk wordt gepubliceerd alsof de Fransen een nieuwe attractiepark openen in Parijs en dus heel gewoon is. De noodtoestand in Turkije wordt extremer gelanceerd. Zie daarvoor de twee screenhots van NOS. Terwijl beide landen legitieme redenen hebben om de noodtoestand uit te roepen. Waarom is de noodtoestand in Turkije zo raar en verontrustend?

Mocht je iemand kennen bij de NOS, laat het ons aub weten als er een antwoord is waar wij wat mee kunnen!



41 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights