Wat een mongool! Schokkende beelden uit Munchen (16+)

Wat een mongool! Schokkende beelden uit Munchen (16+)

Deze idioot trekt zomaar zijn wapen en begint te schieten.

De beelden laten zien hoe de gestoorde gast in Munchen uit een winkelcentrum naast de McDonald’s loopt en zijn wapen trekt. Hij trekt zijn wapen en begint lukraak te schieten op de mensen die toevallig daar lopen. Je ziet de angst van de mensen in het winkelcentrum heel duidelijk op de beelden. Wat de exacte reden van zijn idiote actie is, is op dit nog niet duidelijk.
Terroristische aanslag
Gezien dat helaas vergelijkbare acties vaker hebben plaatsgevonden, gaat men direct uit van een terroristische aanslag. Tot op heden is niet naar voren gekomen dat het een terroristische aanslag betreft. Desalniettemin zijn er mensen om het leven gekomen en zijn er mensen in levensgevaar.

Reacties


Tags assigned to this article:
aanslagMcDonaldsMunchenMunichterrorist

Only registered users can comment.