Dreamdesign Arnhem groeit gigantisch

Dreamdesign Arnhem groeit gigantisch

Dreamdesign in Arnhem groeit ondanks de vele concurrenten gigantisch hard.

Het bedrijf dat gespecialiseerd is in koorden, armbanden, sleutelhangers, rompertjes(met bedrukking) en vele andere artikelen, gaat nu wel een hele snelle groei tegemoet. Eigenaresse Esin Köksal zegt in een interview dat het ooit als hobby is begonnen en gaat verder met de woorden “Het is nu wel echt een uit de hand gelopen hobby, waar ik gelukkig bij elke bestelling opnieuw met plezier aan het werk ga”.

Reclame
De jonge dame die verantwoordelijk is voor het bedrijf kiest er bewust voor om geen site te laten maken. Ze zegt: “Op dit moment is er zo veel vraag dat ik het net rond krijg, zodra er een site bij komt gaat de vraag stijgen. Köksal doet er alles aan om haar klanten tevreden te houden en haar kwaliteit te waarborgen. U mag er dus vanuit gaan wanneer een klus wordt aangenomen, deze ook 100% goed uitvoerd zal worden. Hieronder een kleine greep uit het assortiment van Dreamdesign.


Bestelling plaatsen
U kunt zich terecht afvragen hoe een bestelling dan wel geplaatst kan worden. Zij gebruikt haar Instagram account als haar bestellijn. Ook is ze natuurlijk telefonisch maar ook via Facebook te bereiken. Neem hier een kijkje op haar Insta. Wilt u haar appen/bellen dan kan dat op het nummer 0642787435

ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.