Sadet Karabulut (SP) gaat gewoon verder met Turken treiteren

Sadet Karabulut (SP) gaat gewoon verder met Turken treiteren

SP-Tweede Kamerlid Sadet Karabulut maakt gebruik van de komkommertijd om aandacht te trekken voor haar treitercampagne van Turkse organisaties. Dat doet ze weer door Turkse organisaties in Nederland lastig te vallen met een hoorzitting over geldstromen uit Turkije. Dit vertelde ze gisteren tijdens Nieuwsuur.

Deze hoorzitting zou dan moeten plaatsvinden met Turkse organisaties in Nederland. Of de Turkse organisaties in Nederland zin hebben om met Sadet Karabulut aan tafel te zitten is nog maar de vraag.

Sadet Karabulut zet zich als Kamerlid wel vaker in om Turkse organisaties te treiteren door allerlei onderzoeken te laten plaatsvinden.




Karabulut wil dat de Nederlandse regering stopt met de samenwerking met Turkse organisaties die financieel en organisatorisch worden gesteund vanuit Turkije. Na het reces zou zo een rondetafelgesprek met de Turkse organisaties moeten plaatsvinden om zo inzicht te krijgen in de financiele banden met Turkije.

Of Karabulut ook een onderzoek gaat doen naar Joodse organisaties en geldstromen naar de PVV in Nederland is niet bekend.



6 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights