Kijk hoe de man hapt op het verzoek van deze vrouw

by AMS97531A123 | 28 juli 2016 18:00

Deze man kan de verleiding van haar niet aan en begint te liegen.

De man die relaxt aan het shoppen is wordt ineens afgeleid door het achterwerk van een dame die naast hem komt staan. Alles wordt gefilmd om te kijken hoe de man zal gaan reageren.

Twerk-billen
Het doel van het filmen is om te kijken of de man in kwestie de verleiding aan kan van een andere vrouw. Terwijl de verborgen opname al is gestart, begint zij tegen de man te praten. In het gesprek vraagt de vrouw of hij naar haar billen aan het gluren was. Vervolgens gaat ze verder met de verleiding door te vragen of hij haar zou willen zien twerken. Twerken is een soort dans waar je nogal beweegt met je achterwerk.
Vriendin
Terwijl de vrouw de man aan het inpakken is, kijkt de vriendin mee hoe haar vriend begint met liegen en draaien in het gesprek. Hij zegt zelfs dat hij geen vriendin heeft maar alleen iemand waar hij mee in contact is. Vervolgens wisselen ze contact gegevens uit om elkaar te bereiken. Zijn vriendin kan haar ogen en oren niet geloven. Tip (in dit geval) voor alle mannen: Laat jezelf niet in de verleiding brengen waardoor je relatie kapot kan gaan!
Reacties

Source URL: https://haberarnhem.nl/2016/07/28/kijk-hoe-de-man-hapt-op-het-verzoek-van-deze-vrouw/