Arnhemse gek steekt vannacht weer drie autos in brand

Arnhemse gek steekt vannacht weer drie autos in brand

Vannacht werden weer drie auto´s in brand gestoken in Arnhem. De Arnhemse pyromaan is al een tijdje aan de gang, en heeft al veel autobranden op zijn naam staan. In de laatste maanden gingen tientallen auto´s in Arnhem in vlammen op. (foto: archief)

Twee auto´s in brand in Gravenstraat
In de Gravenstraat brandden twee auto´s uit. Een auto raakte zwaar beschadigd en is niet meer te gebruiken. Fotograaf Roland Heitink heeft foto´s gemaakt van de uitgebrande auto´s. Mogelijk heeft dezelfde verdachte een uur later weer een andere auto in de brand gestoken. Aan de Oostersehoutstraat stond weer een auto in brand waardoor de brandweer nogmaals moest oprukken.


Eerder was er ook al een verband te zien tussen de branden omdat de verdachte steeds een Turkse Arnhemmer koos als slachtoffer. Verschillende Turkse Arnhemmers raakten hierdoor hun auto kwijt. Of de laatste branden iets te maken met deze branden is nog onduidelijk.

De politie is nog steeds bezig met een onderzoek en zal de laatste branden ook meenemen in het onderzoek.


ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.