Tweede keer grote brand woning in Dieren aan de Lindelaan

Tweede keer grote brand woning in Dieren aan de Lindelaan

Donderdagavond stond er een woning in brand aan de Lindelaan in Dieren.

De zolderverdieping van de hoekwoning is volledig uitgebrand. Het geluk van dit nare moment was dat er niemand thuis was en hierdoor dus ook niemand gewond is geraakt. De bewoners van dit huis hebben nog niet heel lang geleden een eerdere brand in hun huis gehad.
Hulp uit de omgeving
De politie en brandweer waren snel aanwezig om de nodige maatregelen te treffen. Gezien er ook jonge kinderen in het gezin aanwezig zijn, was hulp en opvang een belangrijk deel van deze avond. Omwonenden hebben de mensen opgevangen. Ook zijn er luiers, kleding en andere praktische zaken geregeld voor de baby in het huis. Niet veel later was Stichting Salvage aanwezig om te kijken hoe en waar het gezin naar toe kon.

Naastgelegen huizen
De woning waar de brand is ontstaan is geheel onbewoonbaar. De brandweer heeft kunnen voorkomen dat de brand oversloeg naar de woning van de buren. Wel hebben de buren ‘last’ van vooral waterschade in hun woning.

De hulpdiensten gaan de oorzaak van de brand verder onderzoeken.
Voor foto’s van de brand klik Hier
ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.