Dronken en agressieve militair rijdt tegen lantaarnpaal

Een 32-jarige militair is aangehouden nadat hij in dronken toestand met zijn auto tegen een lantaarnpaal is gereden.

Iets na 05:00 uur in de ochtend hoorden mensen aan de Generaal Smutslaan in Tilburg een enorm harde knal. Toen de mensen gingen kijken, zagen ze een auto tegen een lantaarnpaal staan.




Drank en agressie
De ‘kijkers’ willen de man te hulp schieten maar krijgen te maken met een agressieve bestuurder die op de vuist gaat met een van de te hulp schietende mensen. En van de mensen besluit de sleutels van het voertuig te pakken en in een woning te gaan. De actie kan de agressieve en dronken bestuurder niet waarderen en doet een poging de sleutels terug te pakken, maar dit lukt hem niet.

Politie schakelt Marechaussee in
Inmiddels was de bestuurder te voet verder gegaan. De politie ziet een man lopen die volledig aan de signalementen voldoet en spreekt hem aan. De man geeft aan de bestuurder van de auto te zijn en wordt meegenomen naar het bureau. De ademtest laat zien dat de man in kwestie de toegestane limiet alcohol twee maan heeft overschreden. Zodra blijkt dat de man een militair is bij de Koninklijke Marechausse, wwordt de zaak overgedragen.





Tags assigned to this article:
dronken en agressieve militairMarechausseMilitair

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights