Twee auto’s in brand gestoken in Dieren

Twee auto’s in brand gestoken in Dieren

Iets na half twee in de nacht van zondag op de maandag kwam er een melding binnen dat er twee auto’s in brand stonden.

Weer brand in Dieren
Na een woningbrand aam de Lindelaan in dieren is het nu Raak met twee auto’s. Beide auto’s stonden met hun voorkant in brand. Tijdens het blussen van de twee auto’s, onder wie een van een rijschool, werden aanmaakblokjes gevonden. De auto’s stonden geparkeerd aan de Henri Viottastraat in Dieren.
Vernieling auto’s
De brandweer had de brand vrij snel onder controle maar niet snel genoeg om de auto’s te redden. Afgelopen weekend was het aan de Industrielaan ook al raak. Daar werden kentekenplaten van de auto’s gehaald. Op dit moment kan de politie nog niets uitspreken over een eventueel verband van beide incidenten. De politie start een onderzoek.ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.