DJ Mustafa Kisi zegt buitenland tour af vanwege komst kind

DJ Mustafa Kisi zegt buitenland tour af vanwege komst kind

De bekende Turkse DJ Mustafa Kisi is op dit moment volop aan het genieten van zijn vakantie in Turkije. Dit wordt niet door iedereen gewaardeerd, blijkt uit zijn post via social media. (foto: ArtSaray.nl)

CD promotie gaat keihard door
De dj reageerde dat hij daadwerkelijk op vakantie was en dat dit niet betekende dat ‘ik niets hoor of niets mee krijg. CD Promo gaat gewoon KEIHARD door!’ Duizenden cd’s zouden ook al verzonden zijn aan de fans van de dj. Zijn promotieteam in Nederland is hier dan ook nog steeds druk mee bezig.


Baby op komst 
Nog steeds zijn er veel mensen die moeite hebben met het succes van Mustafa Kisi. Hij geeft ook aan dat hij zijn buitenland tour heeft geannuleerd vanwege een cadeau van god (geboorte zoon). Het gaat hier dus om een prive-zaak en niet om minder succes.

Message aan alle haters
Mustafa heeft ook een message aan alle haters: ”Hou jullie beter bezig om jullie kwaliteit en promotie te verbeteren. Ik ben niet boos of geirriteerd maar teleurgesteld. Mensen vinden dat ik vaak klaag. Nee; ik deel mijn ervaringen en die wil ik met iedereen delen.”




No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights