Selçuk Öztürk tegen PW-er: Waarom donder jij niet op?

Selçuk Öztürk tegen PW-er: Waarom donder jij niet op?

Waarom gaat de PVV het land niet verlaten?

Tweede kamerlid Selçuk Öztürk interrumpeert zijn buurman PVV-er De Graaf in een debat.

Debat tussen PVV en DENK
Terwijl De Graaf van de PVV zijn betoog houdt, voelt Selçuk Öztürk zich geroepen om ermee te bemoeien. Hij zegt onder andere: Waarom gaat de PVV het land niet uit?, (tegen De Graaf) Waarom donder jij niet op?, Waarom donderen alle racisten niet op?
De oplossing
De oplossing van al deze problemen is volgens Öztürk niet heel moeilijk. Hij zegt namelijk: “Dit is het probleem, hier zit het probleem” en wijst naar de PVV-er De Graaf. Bekijk het filmpje

WATCH: Selçuk Öztürk zet PVV-er De Graaff op zijn plaats!

Geplaatst door Jongerenbeweging Oppositie op dinsdag 2 augustus 2016

 Reacties6 comments

Write a comment
 1. Age 14 september, 2016, 18:25

  M.R,we bevinden ons in Nederland? Mee eens? M.R,welke normen en waarden horen nou bepalend te zijn in…..Nederland?

  Er zou dus uit mijn betoog blijken dat er sprake is van frustratie? Dat lijkt mij een slechte diagnose. Het begint me wel behoorlijk de keel uit te hangen hoe nederTURKEN zich manifesteren,vaak recalcitrante gedrag vertonen,je ervaart het dagelijks,je ervaart het op internetfora,ziet het bijna dagelijks op de tv,leest het in kranten.Een houding die niet gaat bijdragen aan het verkrijgen van enig respect hè!

  Een discussie met jezelf houden???? Wat is volgens jou de definitie van een discussie? Zoek het eens op!!

  OK,ik beperk me tot het islamitische dubbele nationaliteit hebbende deel der Nederlandse bevolking.Jij kan wel al die andere groepen met een niet Nederlandse achtergrond erbij halen om percentages onder de eigen groep omlaag te drukken maar dat is natuurlijk geen zuivere manier van werken.

  1) M.R,hoog opgeleid? neerlandistiek? Ik ben dus niet bepaald onder de indruk van je enigszins gekleurde betoog(eufemisme) vol met…taalfouten,rare formuleringen en bezopen beweringen. Wordt propaganda nou gedaan of…..gemaakt???? de percentage of het percentage??? Cijfersmatig ipv cijfermatig,zelf ipv zelfs, Mening van vrijheidsuiting ipv Vrijheid van meningsuiting,ons overheid ipv onze overheid,allochtonen groep ipv allochtone groep,averechts reageren,roept vanuit hier enz enz. Belabberd Nederlands voor iemand die beweert hoogopgeleid te zijn. Is het misschien een negatieve beïnvloeding door overmatig gebruik der Turkse taal? En dan weer,Nederland zit op de eerste rang,start onderzoeken…..bedoel jij naar de financiering van bepaalde zaken? Terecht hè!!!!

  2) Allochtonen zijn procentueel minder? vertegenwoordigd in meerdere lijstjes waar je niet op wil staan? Turken en Marokkanen zijn ware modelburgers??? Zij zorgen ervoor dat verschillende lijstjes gunstiger uitvallen voor de autochtone Nederlandse bevolking???
  Dat feiten glashard ontkent worden is al vreemd,dat zelfs het tegenovergestelde beweerd wordt..bizar,zeker voor zo’n hoog zeer hoog opgeleid zeer verstandig?? persoon als jij! Hoog opgeleid zijn lijdt blijkbaar nog niet altijd tot het gebruik van het gezonde verstand.

  3) De Nederlandse pers en media zullen wel subjectief worden gevonden maar de Turkse zijn natuurlijk 100% objectief? Voor zover je het gemist hebt,de Kritische pers in Erdogans Turkije,jouw Turkije is de afgelopen jaren de nek omgedraaid!!! Maar dat zijn natuurlijk weer grove leugens om Turkije “jouw GEWELDIGE land” te schaden,niet?

  4) Ik heb zelf niet gesproken over het afnemen van de Nederlandse nationaliteit hoewel IS-sympathisanten dat wel verdienen,niet?
  Het zou overigens een goede zaak zijn wanneer vanaf nu nieuwkomers en kinderen van de eerder genoemde groepen maar 1 nationaliteit verkrijgen. De keuze tussen de Nederlandse en de Turkse nationaliteit lijkt me geen groot dilemma voor de meeste nederTURKEN.

  Overigens zouden nederTurken gewoon eens gevolg moeten geven aan de hunkering naar “hun” Turkije en het zou goed(voor hen en ons autochtonen) zijn wanneer zij de keuze zouden maken om…. of accepteer bepaalde dingen,pas je in grote mate aan,zo niet? dan is men elders meer op z’n plaats! Er gaat toch niets boven Turken en Turkije??? en men is daar bovendien immer welkom!!!

  5) Natuurlijk hebben veel Turken en andere allochtonen een bijdrage geleverd aan de economie van Nederland(gelukkig maar!!!) maar overdrijven hoeft ook weer niet hoor,we hoeven onszelf natuurlijk geen pronkveren in de reet te steken.

  6) Die mensenrechten in Turkije? Gelden die nou ook voor Armeniërs,Koerden,Erdogan-critici,homo’s,Gülen-aanhangers,transseksuelen,christenen,transgenders en atheïsten? In ieder geval staan hun rechten wel ernstig onder druk door de voortdurende gedragingen van het huidige islam-regime vandaar de terechte kritiek op Turkije door een groot deel van de wereld,dus niet alleen door Nederland hè! Maar M.R,wilde Turkije geen lid van de EU worden en behoor je dan niet te voldoen aan tig criteria?

  7) Turkije heeft zich natuurlijk niet te bemoeien met Turken in Nederland,Duitsland,België enz enz..er is geen wezenlijk verschil tussen het voorgaande en de terechte Europese kritiek op zaken als ernstige beperking persvrijheid en de mensenrechtensituatie in Turkije?
  Daarnaast behoort Turkije geen Europese landen..onder meer jouw land Nederland te chanteren..ja ja praat die praktijken maar goed!!!

  8) Het lijkt wel alsof jij een internationaal complot ziet om Turkije te grazen te nemen maar die LACHWEKKEND UITGEVOERDE!!! staatsgreep kwam die polariserende engerd Erdogan wel heel heel goed uit hè. M.R,die Gülen-beweging is helemaal niet vertegenwoordigd in het Turkse leger.Hoeveel staatsgrepen zijn er geweest sinds 1923 en zat die beweging daarachter?? Voor een staatsgreep zijn Gülen-aangangers dus niet vereist.

  Er is duidelijk een wereld van verschil tussen jullie nederTURKEN en autochtone Nederlanders. Jullie hebt zelfs meer gemeen met…..Oeigoeren dan met ons autochtone Nederlanders en dat is nou net het probleem,M.R. Turken hebben duidelijk een loyaliteitsprobleem hè. Dat hordes nederTURKEN kritiekloos achter die ultranationalistische mensenrechtenschendende polariserende megalomane paleisbewonende imbeciel aankruipen is zo’n teken aan de wand.

  Maar M.R,wat ageer jij tegen…..het land dat jij (oprecht???) je land pleegt te noemen en wat praat jij alles betreffende Turkije goed. Je bent dus geboren en getogen in Nederland maar bent overduidelijk zo’n not wanna-be Nederlander die dat niet eens wil erkennen. De Nederlandse nationaliteit is gewoon je tweede nationaliteit ipv de eerste zoals het zou moeten zijn,een keuze die teveel nederTURKEN helaas maken,Turkije is jullie echte land. De Turkse vlag jullie vlag en Erdogan jullie president. Dwepen met Turkije…schijten op Nederland!!!

  Trouwens,wanneer gaan jij en andere vlag-Turken eens een Nederlandse vlag kopen om op 4 en 5 Mei uit te hangen????? 4 en 5 Mei? Je weet het niet? Ach het is jullie geschiedenis dan ook niet hè?

  Na de Marokkanen zijn de nederTURKEN inmiddels behoorlijk uit de gratie aan het raken en dat baart je echt geen zorgen?

 2. MARKRUTTE 8 september, 2016, 09:29

  @ Age, ik proef aardig wat frustratie bij jou. Je zit zelf met je zelf te discussiëren. Wat zijn Nederlandse waarde en normen? Het is te zot voor woorden dat er tegen Nederlandse staatsburgers wordt gezegd ga naar je eigen land. Laten we eerlijk zijn, hoe realistisch is het om mensen met dubbel nationaliteit hun nationaliteit af te nemen. Dit is niks anders dan propaganda wat er door de verschillende partijen wordt gedaan. Nederland is een mengelmoes van verschillende culturen. Laten we dit cijfersmatig maken. Wat is de percentage van de criminaliteit bij allochtonen en bij autochtonen. Wat is de economische bijdrage van de allochtonen groep. Mening van vrijheidsuiting en beleving van godsdienst is toch Nederlandse normen en waarden? Waarom reageren we wanneer het om Turkije gaat volledig averechts? Ons overheid roept vanuit hier dat Turkije zich niet met de Turkse Nederlanders mag bemoeien en met de Nederlandse politiek, kijk even wat er nu gebeurt. In elk onderzoek over Turkije zit Nederland op de eerste rang, Nederland start onderzoeken naar democratie en mensenrechten. Bijzonder genoeg de coupe was een terroristische aanslag op de democratie en mensenrechten. Maar dat is niet relevant want het is belangrijker om Turkije in de spotlight te zetten. Het meten met twee maten zien we jaren al gedaan worden door ons overheid en media, makkelijk voorbeeld is al PKK is volgens de Nederlandse overheid en media een arbeiderspartij terwijl de hele wereld het erkent als een terroristische organisatie.
  PS: Jammer voor jou ben ik een hoogopgeleide tweetalige persoon met dubbel nationaliteit. Ik ben geëmancipeerd en betaal ook mijn belasting en alle lasten zoals de “gewone Nederlander”. Ik reageer niet zoals jij op mijn gevoel maar met feiten.

 3. Age 5 augustus, 2016, 20:59

  Wat zien we hier nu,een bebaarde opgewonden gemankeerd Nederlands sprekende man die loopt te raaskallen en zichzelf volkomen belachelijk maakt. Wie ziet het anders???

 4. Age 5 augustus, 2016, 00:03

  Wanneer het je niet bevalt in Nederland en problemen hebt met Nederlandse gebruiken,normen en waarden …”ga heen” lijkt mij gewoon een redelijk standpunt en daarmee ben je natuurlijk nog niet direct een racist. Twee opties.

  (1) Pas je aan.
  (2) Pas je niet aan maar lever dan gewoon je Nederlandse paspoort in en ga een ander land verrijken.

  Ik vind het wel heel erg goedkoop en brutaal om juist de PVV tot het probleem te verklaren.Is meneer Ozturk stekeblind of zo,de mensen waar de Graaf op doelt zijn volgens Ozturk helemaal geen probleem voor Nederland. Ozturk is een Turkse ultra-nationalist. en we weten wat dat inhoudt,het geloof in de superioriteit van de eigen natie en het Turkse volk en als dat nou niet racistisch is..übermenschen.

 5. Megatron 4 augustus, 2016, 14:05

  Persoonlijk Denk ik dat in deze kwestie de allochtonen die nieuw hier binnen komen, zich weigeren te integreren, en keer op keer schijten lijken te hebben aan de normen en waarden hier. Zoals oa vrouwenemancipatie en vrijheid van meningsuiting, en in sommige gevallen zelfs vrijheid van religie. De types die in het geheim IS sympathisanten zijn en in sommige gevallen er zelfs naar handelen. In dat geval geef ik de pvv’er hier gelijk. Kom je naar Nederland mag je best je religie behouden, maar je dient wel je best te doen om goed te integreren en je dient de plaatselijke wetten, normen en waarden te respecteren. Of beweert meneer Ozturk dat je best een IS aanhanger kan zijn en verder compleet schijt mag hebben aan de rest van ons? Ik zeg niet dat alle allochtonen slecht zijn (ik ben er zelf tenslotte een), en ik zeg niet dat Nederland 100% perfect is waar geen problemen zijn omtrent racisme. Maar kunnen we de feiten even op tafel zetten zonder dat een groot deel van de bevolking zich aangesproken voelt?

 6. Age 4 augustus, 2016, 09:40

  Dit terzijde maar ik vind het een slecht gebruik van de Nederlandse taal hetgeen wel zal komen doordat meneer Öztürk als eerste Turks heeft aangeleerd hetgeen een totaal andere taal dan het Nederlands is. OK,op de PVV is natuurlijk het een en ander aan te merken maar op meneer Öztürk natuurlijk weer helemaal niets. Is het niet zo dat z’n partij DENK vindt dat allochtonen niet hoeven te integreren….. zelfs nieuwkomers!!! en wat valt er allemaal niet onder het integreren? DENK = Onverantwoordelijk!!!

Only registered users can comment.