Dierensche Boys trainer Charles Reichert gaat weer een stap vooruit in carrière

Dierensche Boys trainer Charles Reichert gaat weer een stap vooruit in carrière

Dierensche Boys trainer Charles Reichert maakt een sprong in zijn carrière als trainer.

Vanaf na de zomer van 2013 was Charles actief als trainer voor de club uit Dieren. Charles had al wel ervaring als trainer. Hij had namelijk voor de klus uit Dieren, de club RKHVV A1 al twee seizoenen getraind. Maar dit werd wel zijn eerste echte klus als hoofdtrainer van de Dierensche Boys 1. (foto: Dierenscheboys.nl)




Dierensche Boys
De Boys is niet zomaar een club voor Charles. Hij werd in 2013 trainer van het eerste elftal maar was ook speler van het 5e elftal. Inmiddels heeft de trainer 3 seizoenen achter zijn rug. Aan het einde van dit seizoen hebben de trainer en club besloten om er niet nog een of meerdere seizoenen tegenaan te plakken. De Boys is vervolgens op zoek gegaan naar een nieuwe hoofdtrainer en is uitgekomen op ex-Veluwezoom trainer Giovanni Zweers.

Persoonlijke ontwikkeling
Charles heeft een goede, prettige, leuke maar soms ook pittige momenten gehad bij de club. Dit allemaal heeft er toe geleid dat de trainer zich goed heeft kunnen ontwikkelen. De inmiddels ex-trainer van de Boys heeft een akkoord bereikt met een andere club. Hij gaat vanaf komend seizoen aan de slag als jeugdtrainer bij NEC/FC Oss. Hij omschrijft dit zelf als “Een nieuwe sportieve uitdaging in een ambitieuze omgeving. Wederom een goede stap vooruit in mijn persoonlijke ontwikkeling als voetbaltrainer”.





30 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights