Tekort aan gespecialiseerde heren kappers in Arnhem

Tekort aan gespecialiseerde heren kappers in Arnhem

Tekort aan gespecialiseerde heren kappers

Kappers daar zijn er genoeg van zou je denken als je om je heen kijkt in Arnhem en omgeving. Dit blijkt toch niet het geval te zijn! Kapsalons in Arnhem hebben vooral moeite met het vinden van vakbekwame herenkappers.

Bekende kapsalon in Arnhem

Bekende kapsalon in Arnhem

Uit onderzoek van HaberArnhem blijkt dat drukbezochte kapsalons in Arnhem het hier toch ┬ámee eens zijn. De traditionele kapsalons die zich echt richten op het kwantiteit van het verrichte werk hebben een tekort aan personeel die ze niet zomaar opvullen. ‘Je kunt natuurlijk niet zomaar mensen aannemen die nog nooit iemand hebben geknipt’, aldus een woordvoerder van een Arnhemse kapsalon.


Veel kapsalons en barbers in Arnhem willen graag mensen in dienst nemen die ook echt verstand hebben van het vak. Omdat het vak heel breed is moet je in staat zijn om veel diverse haarmodellen te kunnen uitvoeren zonder hier een probleem van te maken.

Na een gesprek met een van de drukbezochte kapsalons in Arnhem hebben wij toch geconstateerd dat het heel moeilijk is om iemand te kunnen vinden die voldoet aan de functie-eisen.

Heb jij andere ervaringen? Laat het ons dan vooral weten.


ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.