IKEA komt met bijzondere´Riklig´ voor Turkse consument

IKEA komt met bijzondere´Riklig´ voor Turkse consument

Bij de IKEA doen ze er alles aan om de omzet en de klanttevredenheid te vergroten. Zo kwamen we er zaterdagmiddag achter dat ze bij de IKEA de ´Riklig´ hebben ontworpen om de Turken in Nederland en Belgie tegemoet te komen met een speciale theepot. 


Riklig-theepot geschikt voor Turkse consument
De Riklig is prima geschikt voor de Turkse thee (tjay), de nationale drank van de Turken. Om ´Turkse te zetten´ heb je losse theebladeren nodig in plaats van het standaard zakje die we kennen van Lipton of Pickwick. De losse theebladeren kunnen dan aan de binnenzijde van de Riklig-theepot toegevoegd worden, zonder dat je er last van krijgt tijdens het inschenken. Natuurlijk heeft de Turkse consument in Istanbul en Ankara hier ook baat bij.

IKEA-vestiging bezoeken noodzakelijk
De speciale Riklig-theepot van IKEA kost €9,99 en heeft een inhoud van 1,5ltr. De theepot is niet online te koop, waardoor je echt toch een IKEA-marathon moet bewandelen om de theepot in de winkel te kopen. Het is aan te raden om dit te doen na een ontbijtsessie (van maar 1 euro), zodat het nog allemaal leuk blijft.




36 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights