Veel bekende Arnhemmers genieten van zon in Turkse Bodrum

Veel bekende Arnhemmers genieten van zon in Turkse Bodrum

Veel bekende Arnhemmers zijn tijdens hun vakantie gespot in de Turkse badplaats Bodrum. 


Bodrum blijft hot
Ondanks negatieve nieuwsberichten van de Telegraaf en de NOS gaan Nederlanders en NederTurken gewoon op vakantie naar Turkije. Opvallend veel Arnhemmers kiezen voor Bodrum om van hun vakantie te genieten. Zo werden de eigenaren van Divan bakkerij en Shi-La Lounge samen gespot bij Vittoria In Bodrum.

Bekende zaalvoetballers
Ook de bekende Arnhemse voetballers Emre Zorlu, Alperen Bayram en Emre Yaman werden gespot in Bodrum. Eerder maakten we al melding van veel spelers van voetbalvereniging Elsweide die er massaal voor kozen om hun vakantie te houden in Bodrum.


Reacties


Tags assigned to this article:
bodrum 2016hotel bodrumvakantie bodrum

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.