Dure schoenen Arnhemmer tijdens uitgaan gejat door onbekenden

Dure schoenen Arnhemmer tijdens uitgaan gejat door onbekenden

Een 29-jarige Arnhemmer raakte afgelopen weekend zijn dure schoenen kwijt, nadat hij eerst werd mishandeld op de Korenmarkt. Om welke schoenen het ging, is niet bekend gemaakt door de politie. Hoewel het niet helemaal duidelijk is, lijkt de Arnhemmer eerst mishandeld te zijn door een onbekende man.


Onbekende man ook toegetakeld
Toen de onbekende man door een ander werd toegetakeld kon de Arnhemmer wegrennen, nadat anderen dat ook deden. Op de Kortestraat werd de Arnhemmer door de groep mannen die hem hielpen weer mishandeld en geslagen. De Arnhemmer raakte bewusteloos en merkte later pas dat zijn schoenen waren gestolen.

Vreemde manier van diefstal
Hoe het zover is gekomen is niet bekend. De politie onderzoekt deze vreemde zaak en roept getuigen op zich te melden bij de politie. Het lijkt erop dat de Arnhemmer door een groep is belaagd met voorbedachte rade. Indien u hier ook meer over weet kunt u contact opnemen met de politie via 0900-8844.


Reacties


Tags assigned to this article:
mishandelingschoenendiefstal

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.