Xerox zoekt nog steeds mensen die in Turkije willen werken en wonen

Xerox zoekt nog steeds mensen die in Turkije willen werken en wonen

Xerox zoekt nog steeds naar mensen die een uitdaging zoeken in het callcenter van het bedrijf in Turkije. Het bedrijf biedt callcenter werk aan in de Turkse steden Istanbul en Antalya. Dit klinkt natuurlijk perfect voor veel Belgische en Nederlandse Turken.

Interessant als je Nederlands spreekt
Vooral mensen die terugkeren naar Turkije of emigreren naar Turkije zijn interessant voor het bedrijf. Op de site werkeninturkije.com staat verder dat Xerox doorlopend op zoek is naar kandidaten voor een van de twee steden. Voor een actuele overzicht van vacatures bij Xerox kun je de pagina van Xerox raadplegen.


Getogen in Belgie of Nederland
De meeste meeste medewerkers van Xerox zijn geboren en getogen in Belgie of Nederland. Het bedrijf zoekt ook vooral mensen op die gewoon Nederlands spreken. Omdat je vooral mensen aan de lijn krijgt die ook gewoon Nederlands spreken. ‘Een Nederlandse organisatie in een Turkse omgeving biedt nog meer voordelen’, aldus Xerox.

Alhoewel het allemaal heel interessant klinkt zijn de arbeidsvoorwaarden (en salaris) volgens de Turkse wet. Je krijgt dus geen 1200 euro (dus geen 3600 TL) aan (basis)salaris. Je kunt er ook parttime werken als je dat wilt. Voor de ‘eters’ onder ons: Elke dag (gratis) warme lunch alle medewkers. In Istanbul is er zelfs een busservice naar de locatie en in Antalya krijg je reiskostenvergoeding. Mocht je vader of opa al een huis hebben in Istanbul of Antalya wordt het natuurlijk iets interessanter….

Voor het geval je Istanbul nog niet kent:





1 comment

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights