Grootste Turkse club van Turkije krijgt een Nederlandse trainer

Dick Advocaat verlaat Oranje alweer heel snel. De ervaren trainer kreeg een aanbod van de grootste club van Turkije en gaat daar op in. Aan de Telegraaf vertelde Advocaat dat hij geen ‘nee kon zeggen tegen zo een grote club.’ Ook de Turkse NTV maakte al inmiddels melding van dit nieuws.

Ozkara Advocaten

(advertentie)

‘Fenerbahce is een aboslute topclub’
‘Fenerbahce is een aboslute topclub’, aldus Advocaat. Advocaat is naar eigen zeggen vrijdag benaderd om de Portugees Pereira op te volgen die werd ontslagen na een teleurstellende uitschakeling in de voorrronde van de Champions Leaugue. Advocaat zal Van Persie tegenkomen in zijn nieuwe elftal. En gaat de concurrentie aan met Sneijder en Donk die voor Galatasaray uitkomen.

Salaris nog onbekend
Hoeveel Advocaat bij de Turkse club gaat verdienen is niet bekend. Wel weten we uit eerdere transfers van Advocaat dat hij niet voor een paar ton gaat werken als clubtrainer. Eerder verklaarde hij dat hij nooit meer bij een club zou spelen. Er was dus een clausule in zijn contract met Oranje toegevoegd voor het geval een grote club zich zou melden bij Advocaat.

Een Turkse delegatie is al in Nederland geweest voor gesprekken met Dick Advocaat.




No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights