Nederlands Turkse Münire genomineerd voor meest invloedrijke vrouw van Nederland

Nederlands Turkse Münire genomineerd voor meest invloedrijke vrouw van Nederland

Münire Manisa (27) wordt langzamerhand toch een bekende Nederlander. De Turkse Doutzen Kroes is sinds 2014 bestuurscommissielid voor de PvdA in Amsterdam Nieuw West en is ook zichtbaar actief bij verschillende andere projecten. In februari van dit jaar publiceerden wij een artikel over dat ze berichten en namen van ‘online-stalkers’ bekend maakte via facebook. (foto: Coskun Yegenoglu/persfotograaf)

Miss PvdA
‘Miss PvdA’ is sinds kort door Opzij genomineerd voor de ’top 100 meest invloedrijke vrouwen’ van Nederland. Samen met anderen is ze kandidaat voor de titel van Top 100 talent van Opzij. Manisa verdient veel respect vanwege haar manier van verbinden van verschillende groepen mensen.

(advertentie)

(advertentie)

Oprichter van Turks Nederlands Tegengeluid
Ze richtte onder andere samen met Asli Bolat, Selami Cosku en Ulku Ogut  TNT (Turks Nederlands Tegengeluid) op om ook eindelijk een positief signaal te geven aan Nederland over Turkse jongeren. TNT zet zich in om de beeldvorming over Turks-Nederlandse jongeren ten positieve te beïnvloeden door de jongeren te stimuleren actief te participeren in verschillende facetten van de Nederlandse samenleving.

In tegenstelling tot veel anderen bij de PvdA durft Manisa veel lastige onderwerpen wel te benoemen en te bespreken. Ze draait er niet omheen en probeert altijd het gesprek aan te gaan met mensen. Toen bekend werd dat ze genomineerd werd door Opzij kreeg ze massaal steunbetuigingen door haar omgeving.

Klik hier voor de lijst met genomineerden van Opzij





No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights