VIDEO Celtic-fans treiteren Hapoel massaal met Palestijnse vlaggen

VIDEO Celtic-fans treiteren Hapoel massaal met Palestijnse vlaggen

De Celtic-fans hebben er woensdagavond alles aan gedaan om de spelers van de Israelische club Hapoel Be’er-Sheva een domper te bezorgen. Het lukte uiteindelijk ook nog: Celtic won de Champions League-playoffs met 5-2.

(advertentie)

(advertentie)

Massaal Palestijnse vlaggen
Tijdens de wedstrijd hielden de fans van de Schotse club massaal Palestijnse vlaggen in de lucht. Duizenden Palestijnse vlaggen werden in de lucht vastgehouden door de zingende fans in Schotlans. De spelers van de Israelische club waren totaal ‘not amused’ met de actie en steun van de Celtic-fans aan Palestina.

Lees meer en zie de beeldenReacties


Tags assigned to this article:
celtic fanshapoelpalestina flag

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.