Arnhemmer ‘vindt’ iPhone in uitgaansgelegenheid en moet mee met politie

Arnhemmer ‘vindt’ iPhone in uitgaansgelegenheid en moet mee met politie

Agenten hebben onlangs twee Arnhemmers aangehouden van 26 en 40 jaar oud. De twee worden verdacht van diefstal van een iPhone van een 20-jarige Arnhemse. Veel bewijs was er niet, toch zijn beide heren aangehouden. De ‘diefstal’ vond volgens de politie plaats in een bekende Arnhemse bar.

(advertentie)

(advertentie)

iPhone uit tas gepakt
Volgens een persbericht van de politie heeft een van de verdachten de tas van de slachtoffer open gemaakt en daar de telefoon uitgepakt. Het slachtoffer sprak op straat agenten aan en wees naar de verdachte die gewoon iets verder op stond. De agenten spraken beide heren pas aan toen ze wegliepen. Direct bewijs was er dus eigenlijk niet.

Spullen van anderen op zak
Op de vraag van een agent of of de verdachte spullen bij zich had die niet van hem waren pakte de verdachte een iPhone uit zijn achterzak met de melding dat hij deze in een bar had gevonden. Toevallig was het dezelde bar als waar de diefstal ook had plaatsgevonden. Beide verdachten werden toen aangehouden. De 26-jarige verdachte kon ook geen ID tonen en ging nogal tekeer tegen de agenten. Hij beledigde de agenten zelfs, aldus een persbericht van de politie.


ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.