Zoon Rahmi Gemril betrokken bij zware verkeersongeval

Zoon Rahmi Gemril betrokken bij zware verkeersongeval

De zoon van de bekende Arnhemse ondernemer Rahmi Gemril, Galip Gemril, raakte zondagavond betrokken bij een zware verkeersongeval aan de Westervoortsedijk. HaberArnhem stuurde direct een verslaggever naar de locatie.

(advertentie)

(advertentie)

Auto reed door rood
Galip Gemril (18) reed met een gloednieuwe Volkswagen Transporter (geen maand oud) op de Van Oldebarneveldstraat. Toen hij bij de stoplichten linksaf ging werd hij keihard door een Volkswagen Golf Cabrio aangereden. Volgens getuigen in de buurt reed de Golf veel te hard en kon hij niet op tijd stoppen vanwege een te gladde weg. De zoon van Rahmi Gemril had verder geen zichtbare verwondingen.

Galip was in shock
Galip was in shock nadat hij werd aangereden door de auto. De aanrijding zorgde er ook voor dat hij lichamelijke klachten had naar aanleiding van de botsing. Vader Rahmi Gemril vond het jammer van de aanrijding en de schade aan de nieuwe auto, maar was zichtbaar blij dat zijn zoon niets had.

Beide partijen waren het overigens met elkaar eens dat de bestuurder van de Golf cabrio geen voorrang had verleend en door rood reed. Dit zou ook al ingevuld zijn op het schadeformulier.

Beide auto’s waren niet meer in staat om gebruikt te worden en worden later op de dag weggesleept door een takelwagen.


Reacties


Tags assigned to this article:
ongelukRahmi GemrilVerkeersongeval

2 comments

Write a comment
  1. cubase 9.5 pro torrent 16 december, 2017, 19:46

    Hi, i really think i will be back to your website

  2. cheat engine mac sierra 17 november, 2017, 07:01

    Thanks for this site. I definitely agree with what you are saying.

Only registered users can comment.