Dankzij PTAshop eindelijk betaalbare onderdelen voor smartphones

Dankzij PTAshop eindelijk betaalbare onderdelen voor smartphones

Sinds kort is PTAshop geopend in Eerbeek aan de steenbeekstraat 19. Het bedrijf zorgt voor onderdelen en reparaties van verschillende soorten smartphone´s waaronder de iPhone toestellen en de Samsung toestellen. Een woordvoerder van het bedrijf verklaarde verder dat men ook natuurlijk langs kan komen voor problemen met de PC of tablet.

(advertentie)

(advertentie)

Bijzonder scherpe tarieven
PTAshop
komt ook met bijzonder scherpe tarieven om de consument te helpen wanneer hun iphone of samsung defect is. Ook hoeft men niet meer honderden euro´s te betalen als men een barst heeft op het schermpje van een smartphone. Op de website van PTAshop komen we ook voordelige oplaadkabels tegen voor verschillende toestellen.

Telefoonwinkel met een onlineshop
In tegenstelling tot veel ´telefoonwinkeltjes´ heeft PTAshop ook een onlineshop waar men producten kan bekijken of bestellen. Je hoeft dus niet helemaal van Rotterdam naar Eerbeek te rijden voor een oplader. En wil je van te voren weten wat een reparatie kost? Kijk dan direct op de site van PTAshop.


145 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights