Voetbaltrainer Omar Harrak gespot met ‘Mardinho’ Akkurt

Voetbaltrainer Omar Harrak gespot met ‘Mardinho’ Akkurt

De bekende Arnhemse voetbaltrainer Omar Harrak werd maandagmiddag aan de driepoortenweg in Arnhem gespot met Aydin ‘Mardinho’ Akkurt. 

De twee zouden samen naar de Action gaan blijkt uit een reactie van de trainer. Wat ze daar exact gingen doen, is niet bekend.

(advertentie)

(advertentie)

Harrak zag er fit uit naast een gelukkige ‘Mardinho’ die onlangs vader is geworden. In een korte interview (op straat) vertelde Omar Harrak dat hij geen trainer zal zijn in het nieuwe voetbalseizoen. ‘Ik ga een jaartje niets doen. Ik neem een sabbatical en zal daarna kijken of ik nieuwe aanbiedingen ontvang van geinteresseerde clubs.’ Harrak was voor het laatst actief als trainer bij Futsal Elsweide.

image

Harrak kent oud-voetballer ‘Mardinho’ heel goed van vroeger. Akkurt was jarenlang actief bij Elsweide en Anadolu ’90 (Eerbeek) en maakte faam als snelle rechtshalf. Omdat hij ook op een Braziliaan leek kreeg hij de bijnaam ‘Mardinho’.

Harrak en Akkurt zijn mogelijk bezig met een terugkeer bij een Arnhemse elftal. Helaas is daar vooralsnog niets van bekend.


ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.