Arnhemse meiden (18) verzinnen overval in kledingzaak om geld in eigen zak te stoppen

Arnhemse meiden (18) verzinnen overval in kledingzaak om geld in eigen zak te stoppen

De politie in Arnhem neemt haar werk zeer serieus en komt ook regelmatig met interessante resultaten. Zo ook met het onderzoek naar een ‘overval’ in een Arnhemse kledingzaak in juli van dit jaar. Om de dames niet nog meer in het openbaar voor lul te zetten, melden we naam van de winkel niet. (foto:screenshot youtube)

(advertentie)

(advertentie)

Twee Arnhemse meiden van 18
De recherche ontdekte dat de overval in scene was gezet. De twee meiden uit Arnhem, beiden 18 jaar, zijn inmiddels aangehouden door de politie. Beiden waren ook werkzaam in de kledingzaak. Vrijdag 29 juli kreeg de politie een melding over een overval in een kledingzaak aan de Ketelstraat. Twee mannen zouden tegen sluitingstijd de zaak binnengelopen zijn, en de dames ‘dreigen’ met een steekwapen om geld te krijgen uit de kassa. De dames werkten natuurlijk mee. De twee overvallers zijn daarna ook zogenaamd ‘vertrokken’ met de buit.

Overvallenteam had twijfels
Het overvallenteam Gelderland-Midden had ook zo haar eigen bevindingen en twijfels over het verhaal van deze twee Arnhemse slachtoffers. De twee meiden zijn uiteindelijk verdacht dat ze het verhaal van de overval hebben verzonnen om het geld in hun eigen zak te steken. De dames werden maandag aangehouden, en zitten nu na te genieten in een cel. Hoeveel geld de dames hebben geleend is niet bekend.

Behalve de verdenking van het verduisteren van geld wordt hen ook het doen van valse aangifte verweten. Mogelijk zullen de dames ook de kosten van het onderzoek moeten gaan betalen.


ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.