Allereerste live bezichtiging van huurappertement komt uit Arnhem

Allereerste live bezichtiging van huurappertement komt uit Arnhem

Als eerste makelaar in Noord-Oost Nederland start Strijbosch Thunnissen Makelaars vrijdag 26 augustus met de eerste Facebook Live bezichtiging. Verhuurmakelaar Bas Bosman van Strijbosch Thunnissen zal om 12.00 uur de huurappartementen van het Nieuwe Kade Kwartier in Arnhem laten zien door middel van een live video via onze Facebookpagina. 

(advertentie)

(advertentie)

ARNHEM – Kijkers kunnen tijdens de uitzending live vragen stellen aan de makelaar, die deze direct zal beantwoorden. Bas Bosman, verhuurmakelaar Strijbosch Thunnissen Makelaars: “Dit is vooral handig voor werkenden die op zoek zijn naar een woning, maar geen tijd hebben om te bezichtigen. Nu hoeven zij voor een eerste bezichtiging niet de deur uit, maar kunnen ze tijdens de lunch de woning bezichtigen.” Strijbosch Thunnissen Makelaars combineert het beste van virtueel en traditioneel bezichtigen in deze Facebook Live bezichtiging.

Poster Nieuwe Kade Kwartier live bezichtigen

Nieuw Kade Kwartier

Het Nieuwe Kade Kwartier is een appartementencomplex aan de Westervoortsedijk met 34 driekamerappartementen in de vrije huursector. De huurprijzen starten vanaf € 839,- per maand.


ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.