Hester Macrander woedend na te seksuele vrouwenposter van Radio 538

Hester Macrander woedend na te seksuele vrouwenposter van Radio 538

De Arnhemse cabaratier Hester Macrander liet weer van zich horen toen ze een oversekste reclame-poster zag van Radio 538. Hierop is een halfnaakte dame te zien, met een echte poes tussen haar benen. Terwijl ze op de bank zit en kennelijk naar de radio 538 luistert. Terwijl in Nederland veel discussie is over drie vrouwen die een boerkini dragen, lijkt het misbruik van vrouwen voor commerciele zaken gewoon geaccepteerd te worden.

‘Respectloze Westerse smakeloosheid’
De 3FM-poster (of radio 538, wahtever) met poes voor het kruis van de wijdbeens zittende schaarse geklede vrouw vind ik westerse respectloze smakeloosheid.‘, liet ze via social media weten. Ze kreeg ook veel bijval van anderen die het ook smakeloos vonden. Sommige vonden het bijna pornografisch of zouden zich als vrouw schamen als ze bij de marketingafdeling van 538 zouden werken.

(advertentie)

(advertentie)

Vrouwenlichaam voor goedkope doeleinden…
Macrander reageerde uiteindelijk nog feller: ”Kutposter. Dat staat dus tegenover de Burkini. Dat is nou onze cultuur. Ik ben het zat als vrouwenlichaam alsmaar voor goedkope doeleinden gebruikt en misbruikt te worden.”

‘Negeren kan helemaal niet’
Een aantal opvallende reacties hebben we voor u verzameld. Zo reageerde ‘Jeroen’ alsvolgt: ‘Helemaal Mee Eens. Je zou t willen negeren maar het kan niet, het vliegt je aan terwijl je voor dat stoplicht staat. Zullen we er vannacht zwart plastic overheen hangen? Of demonstratief ‘WANSMAAK’ overheen kalken?’ En Khalid reageerde: ‘Nou Hester, we hebben in het westen wel hard gevochten voor het recht die respectloze smakeloosheid te uiten. Ik vind dat je die poes tekort doet. Wat betreft de rest van de foto heb je gelijk.’


ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.