Who the Fuck is Aboutaleb met zijn toestemming aan PKK-mars in Rotterdam?

Who the Fuck is Aboutaleb met zijn toestemming aan PKK-mars in Rotterdam?

PvdA-burgemeester Ahmed Aboutaleb gaat echt te ver met zijn kritiek aan de Turkse Consul-Generaal in Rotterdam. Volgens Aboutaleb zou de Turkse Consul zijn boekje te buiten gegaan zijn door zich te mengen in de vrijheid van meningsuiting. Kennelijk mag de Turkse Consul niet melden dat het steunen van de PKK, tijdens een demonstratie in Nederland verboden is.

‘Uitingen tijdens demonstraties’
De Turkse Consul in Rotterdam stuurde een brief aan verschillende burgemeester in de regio over hoe men ‘moest’ omgaan met uitingen tijdens demonstraties van tegenstanders van de Turkse regering. Hoewel de inhoud van de brief niet helemaal duidelijk is weten we dat de Turkse Consul reageerde naar aanleiding van de steun van verschillende burgemeesters aan PKK-terreurmarsen in Nederlandse steden. Onlangs was er weer een ‘demonstratie’ van PKK-sympathisanten in Rotterdam, terwijl de organisatie verboden is Nederland, EU, VS en Turkije.

(advertentie)

(advertentie)

Is Aboutaleb wel tegen terreur?
Aboutaleb reageerde eigenlijk nog kritischer dan een doorsnee PVV’er: ‘We gaan liever zelf over hoe we met de grondwettelijke vrijheid van meningsuiting omgaan.‘ Met deze onbegrijpelijke reactie wordt duidelijk hoe de burgemeester van Rotterdam denkt over indirecte steun aan een terreurbeweging die wekelijks aanslagen pleegt in Turkije waarbij veel doden vallen.

En dan zijn er Nederlanders die zich dan nog steeds afvragen waarom Nederlandse Turken zo woedend reageren of zelf maatregelen nemen als de politie in Rotterdam niets doet. ‘Hoe zou je als Nederlander reageren als een menigte met Hitler-vlaggen, IS-vlaggen of Nazi-symbolen zou demonstreren in hartje Rotterdam? Je kunt toch als burgemeester toch niet selectief omgaan door de ene uiting te accepteren en de ander niet.

(bron: HaberAmsterdam.nl)





No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights