Arnhemse eettenten ontdekken facebook dankzij commercials SnackHouse

by AMS97531A123 | 29 augustus 2016 12:03

Een van de nieuwste en hipste cafetaria´s  heeft voor veel verandering gezorgd in eetcafeland Arnhem. SnackHouse Arnhem aan de Spijkerlaan heeft een enorme bekendheid gekregen, ondanks dat het pas drie maanden geleden open is gegaan.

Bij velen bekend in de stad
Dankzij indrukwekkende facebook-campagnes is deze eettent bij velen bekend in de stad. Volgens bronnen dichtbij SnackHouse is er een afdeling marketing bij het bedrijf die de acties en campagnes lanceert. Vanaf de opening waren twee mensen wekelijks bezig met de promotie van deze eettent. ”Je kunt natuurlijk niet stilzitten en wachten totdat de mensen vanzelf komen.’, aldus een van deze medewerkers.

(advertentie)

(advertentie)

Dit zorgde in Arnhem ook voor veel verandering en vernieuwing. Bestaande eettenten kozen er ook voor om opeens campagnes te lanceren via facebook, terwijl daar voorheen geen aandacht aan werd besteed. Het succes van SnackHouse kwam natuurlijk niet uit de lucht vallen, dachten de meesten.

Regelmatig nieuwe actie’s
SnackHouse komt regelmatig met nieuwe gerechten en actie’s om de consument te bereiken, net zoals de Albert Heijn dat ook wekelijks doet. Hierdoor krijgt het veel meer bekendheid dan veel andere eettenten, die er ook voor kiezen om online zichtbaarder te zijn.

Kijk op de facebook-pagina[1] van SnackHouse voor de verschillende acties en positieve recencies.


Endnotes:
  1. facebook-pagina: https://www.facebook.com/Snackhouse-Arnhem-1573151496333165/?fref=ts

Source URL: https://haberarnhem.nl/2016/08/29/arnhemse-eettenten-ontdekken-facebook-dankzij-commercials-snackhouse/