Dierense Fatih Terim loopt tijdens Dierense derby over tegenstander heen

by AMS97531A123 | 5 september 2016 15:34

Afgelopen zondag stond er een oefenwedstrijd Dierensche Boys 3 – Dierensche Boys 5 op het programma.

De mannen van het 5e elftal kennen elkaar al een tijdje. Een mooie mix van leeftijd en oorspronkelijke afkomst binnen het elftal met veel bekende namen zoals: Ralp Klaassen, Henk Haverkamp, Deniz Erkus, Alihsan Yilmaz, Enes Olgun, Fatih Bulut en Jeroen van der Linden.
Elftal van Chief
Het nieuwe elftal is Dierensche Boys 3 een team dat sinds dit jaar actief is. Veel jongens uit Dieren met een Turks achtergrond hebben elkaar gevonden. Zondag na afloop gaf trainer Erhan Çiftçi aan dat hij elke week een verbetering ziet. Zijn mannen wisten een score van 7-2 in hun voordeel op het scorebord te plaatsen. Chief sloot zijn woorden af met : “We hebben een start gemaakt, zijn goed op weg, maar we zijn er nog niet. We gaan er samen hard aan werken om in de top mee te draaien en het liefst kampioen worden.”

Mannen van ‘Terim’
De mannen van de trainer zijn geen onbekende namen in Dieren. De trainer had de volgende namen bij zich: Samet Kalinci, Sedat Kalinci, Ahmet Bulut, Yusuf Bilici, Baris Zeki, Yahya Yilmaz, Tanju Taskoparan, Hidayet Karademir, Huseyin Karademir, Osman Acem, Atahan Karakaya, Ömer Tüylüce, Ali Ikde
Reacties

Source URL: https://haberarnhem.nl/2016/09/05/dierense-fatih-terim-loopt-tijdens-dierense-derby-over-tegenstander-heen/