Ebru Umar: ‘Mohammed is een homo. Succes gegarandeerd’

Ebru Umar: ‘Mohammed is een homo. Succes gegarandeerd’

Ebru Umar heeft nu pas echt een probleem! De anti-Turkije columniste is in Turkije aangeklaagd in drie rechstzaken, en niet in twee zoals eerder werd aangenomen. Umar durft zelf niet meer te gaan naar Turkije, waardoor haar zaak wordt gevolgd door twee lokale Turkse advocaten. Eerder werd ze in Turkije al opgepakt vanwege het beledigen van de Turkse president. 

(advertentie)

(advertentie)

‘Vrijheid van Ebru Umars mening’
Eerder maakte Umar al gebruik van ‘ de vrijheid van meningsuiting’ door Ataturk en de huidige Turkse president dictators te noemen. En in 2011 stuurde ze een tweet de wereld in waarin ze de profeet van de moslims belachelijk maakte door ‘Mohamed is een homo. Succes gegarandeerd.’ In een andere tweet schold ze de Turkse president ook uit door ‘Fuck Erdogan’ te roepen, alsof het de normaalste zaak van de wereld was.

Anti-Turkije en anti-Islam uitspraken
De colmuniste die bekend staat om haar anti-Islam en anti-Turkije uitspraken lijkt niet wakker te liggen van de rechtszaken en houdt de ‘NederTurken’ verantwoordelijk voor deze aanklachten. Nederlandse Turken zouden melding hebben gemaakt van uitspraken van haar via een speciale ‘kliklijn’.

Ebru Umar ziet de NederTurken nog steeds als schuldige van al deze problemen en rechtszaken, terwijl ze het normaal blijft vinden om de profeet van de moslims en de Turkse president uit te schelden en belachelijk te maken.



Tags assigned to this article:
ebru umarErdoganMohamedTurkijeVrijheid

1 comment

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights