Betrokkenen militaire couppoging nu op Nederlands grondgebied

Betrokkenen militaire couppoging nu op Nederlands grondgebied

Op 15 juli 2016 heeft er een poging van militaire coup plaatsgevonden in Turkije. Overheidstelevisiezenders zijn overgenomen, tanks zijn de straten op gestuurd, er zijn gebouwen gebombardeerd.
Voor velen in Turkije een trauma. Zij hebben veel (onschuldige) mensen zien omkomen. Ze hebben gezien en gehoord hoe de gebouwen zijn gebombardeerd. Op dat moment was heel Turkije in onzekerheid aan het leven. Dit geldt natuurlijk ook voor de mensen die elders op de wereld leven en familieleden hebben in Turkije.

Tunahan Kuzu richting de minister
De fractievoorzitter van DENK, Tunahan Kuzu, heeft de minister vragen gesteld. Een van de vragen van Kuzu worden helaas niet allemaal door de minister beantwoord. De Minister weigert tot twee keer toe antwoord te geven op de vraag of op Nederlands grondgebied zich mensen bevinden die betrokken zijn bij de militaire couppoging in Turkije op 15 juli of daaraan medeplichtig zijn.

Vragenuurtje over #Turkije en de nasleep van de #couppogingDe Minister weigert tot twee keer toe antwoord te geven op de vraag of op Nederlands grondgebied zich mensen bevinden die betrokken zijn bij de militaire couppoging in Turkije op 15 juli of daaraan medeplichtig zijn…

Geplaatst door Tunahan Kuzu op dinsdag 6 september 2016ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.