VIDEO Huseyin Sayilgan maakt tijdens Pauw duidelijk hoe dom Ebru Umar is

by AMS97531A123 | 8 september 2016 11:10

Woensdagavond was Ebru Umar weer te gast bij Pauw om haar onzin-uitspraken over de vrijheid van meningsuiting en het beledigen van moslims, Turken en de Turkse president Erdogan te verdedigen. Hoe meer je Turken, of Turkije haat hoe meer zendtijd je krijgt bij Pauw, lijkt het wel.

(advertentie)[1]

(advertentie)

Ebru Umar was redelijk in shock
Maar het werd geen leuke avond voor de columniste die bekend staat om haar haatmeningen over Turkije. Volgens sommige bronnen ging ze zelfs huilend weg na de borrel bij Pauw en dreigde ze Huseyin Sayilgan ook. Ebru Umar lachte nog aan het begin van de avond, toen Sayilgan aan zijn betoog begon. Kennelijk had niemand verwacht dat deze man daar zou zijn, en ook nog in normaal Nederlands zou duidelijk maken hoe ver Ebru Umar ging.

Huseyin Sayilgan was voorheen betrokken als PR-medewerker bij UETD en heeft een eigen incassobureau. Behalve in Amsterdam is hij ook bekend in Arnhem en omgeving. Hij maakte tijdens Pauw duidelijk waarom hij aangifte deed (in Turkije) tegen Ebru Umar. ‘Ebru Umar heeft in de media heel veel dingen gezegd. Zoals Mohammed is homo, NSB-Turken, Geitenneukers, en ze heeft president Erdogan beledigd. En daarvoor zat ze ook vast.

Kijk verder naar de discussie tussen Ebru Umar en Huseyin Sayilgan tijdens Pauw:
Endnotes:
  1. [Image]: http://www.ozkaraadvocaten.nl

Reacties

Source URL: https://haberarnhem.nl/2016/09/08/video-huseyin-sayilgan-maakt-tijdens-pauw-duidelijk-hoe-dom-ebru-umar-is/