Landgoed Hemelse Berg van ca. 75.000 m² in Oosterbeek in verkoop

Landgoed Hemelse Berg van ca. 75.000 m² in Oosterbeek in verkoop

OOSTERBEEK – In opdracht van Zinzia Zorggroep is Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars onlangs gestart met de verkoop van het landgoed “De Hemelse Berg” in Oosterbeek.
Oppervlakte van circa 75.000 m²
Het landgoed heeft een oppervlakte van circa 75.000 m² en ligt op de flank van de stuwwal met een schitterend uitzicht richting de Rijn. De verkoop vindt plaats middels een openbare inschrijving. Geïnteresseerde partijen kunnen toegang krijgen tot een dataroom met hierin uitgebreide documentatie over het landgoed en het verkoopproces.

Uiterlijk 19 oktober dienen de geïnteresseerde partijen hun bieding in te leveren bij de betrokken makelaar en notaris. De verkoop wordt begeleid en gestructureerd door Houthoff Buruma, Peekstok & Geelhoed en Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars.

(advertentie)

(advertentie)27 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights