Gino’s maakt de aftrap en geeft teamgenoten een heerlijk etentje

by AMS97531A123 | 12 september 2016 11:30

Gino’s Grillroom & Pizzeria[1] nodigt zijn team uit en geeft een heerlijk etentje.

Hasan Usanmaz is een bekende in Dieren. Hasan Usanmaz, beter bekend als Gino, is sinds 1988 een merk geworden als het gaat om Turks fastfood onder de naam Gino’s Grillroom en Pizzeria[2]. Niet alleen ondernemer om geld te verdienen maar hij heeft ook een zeer belangrijke maatschappelijke functie binnen de gemeenschap.

Nieuw seizoen
Gino wilt een goede start maken aan het nieuwe voetbalseizoen. Zaterdagavond was het team uitgenodigd om gezellig de aftrap van het nieuwe seizoen met een hapje en drankje te maken. Na het voorgerecht heeft leider Frank de groep toegesproken. Hierna heeft zowel trainer als speler Ahmet Akdogan het woord gevoerd. Vervolgens neemt speler, captain, sponsor en opbouwer van het team Gino het woord. Na zijn speech krijgen de teamleden de mogelijkheid om iets te zeggen.




Mannen van V.V. Dieren 3
Zoals in elk elftal het geval is zijn hier ook wat spelers vertrokken en weer andere spelers ervoor terug gekomen. De namen van V.V. Dieren zondag 3: Leider: Frank Spelers: Ahmet Akdogan, Hasan Usanmaz, Zeki Akcora, Koray Akdogan, Dogukan Çelik, Remy Rutgers Faruk Özkan, Musa Elarslan, Huseyin Profi Elarslan, Atakan Can, Volkan Bilici, Peter Schievers, Emrah Yilmaz, Michael Kersten, Murat Surmeli, Davut Günes, Levent Hündü, Ahmet Hamdi Darar, Mehmet Sahan.

Start eerste wedstrijd
Zondag 11 september stond het eerste duel op het programma tussen V.V. Dieren 3 -Be Quick 3. De doelman Michael Kersten was door privéomstandigheden afwezig. Zijn plek werd overgenomen door een andere ervaren doelman Paul Dikken. De scheidsrechter begon de wedstrijd om klokslag 1:00 uur. Een pittige wedstrijd tussen twee zeer aan elkaar gewaagde teams. Al kort na de aftrap weet Dieren de score te openen. Gedurende de wedstrijd gaat het spel alle kanten uit. Uiteindelijk weten de Dierenaren met een score van 5-4 in hun voordeel te winnen van de mannen uit Zutphen en houden zo de punten in eigen huis.




Endnotes:
  1. Gino’s Grillroom & Pizzeria: http://ginos.nl/
  2. Gino’s Grillroom en Pizzeria: http://ginos.nl/

Source URL: https://haberarnhem.nl/2016/09/12/ginos-maakt-de-aftrap-en-geeft-teamgenoten-een-heerlijk-etentje/