Rapper Boef brutaal, beschamend en ontzettend ordinair

Rapper Boef brutaal, beschamend en ontzettend ordinair

Rapper Boef is brutaal, beschamend en ontzettend ordinair.

Eerder schreven we hier over het optreden van Boef tijdens RTL Late Night. Tijdens deze uitzending waren onder andere Humberto Tan, misdaadverslaggever John van de Heuvel, en Minister Hennis-Plasschaert en Rick Niemand (presentator en journalist) aan tafel.
Nieman geeft Boef lesje
De 50-jarige Rick Nieman is een Nederlandse televisiepresentator en journalist met veel ervaring. Nieman heeft van 1996 tot en met 2015 gewerkt voor RTL. De presentator heeft ook zijn kwaliteiten als auteur en schreef onder andere de boeken: Is er nog nieuws?, De Goeroe-methode en Altijd Viareggo. Deze auteur, journalist en presentator werd in 2013 uitgeroepen tot de beste nieuwslezer van Nederland. Tijdens de discussie met de rapper geeft hij zijn mening over een van zijn vlogs en zegt: “Ik hoef de rest van je vlogs niet te zien om te weten dat dit buitengewoon brutaal, beschamend en ontzettend ordinai is.”


Tags assigned to this article:
Audi Q7BoeftreitervloggeruitkeringvloggerWa-jong

462 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights