Advocaat staat voor blok tijdens uitzending na domme uitspraken over moskee Roosendaal

Advocaat staat voor blok tijdens uitzending na domme uitspraken over moskee Roosendaal

De commandotroepen van de Engelbrecht van Nassaukazerne hebben ´last´ van de moskee van Marokkaanse moslims in de bebouwde kom van Roosendaal. De commandotroepen behoren tot een elite-groep van zwaar getrainde commando’s. Volgens een verslaggevers van de NOS is een groep van de commando’s de aanwezigheid van de moskee zat.

(advertentie)

(advertentie)

Commandotroepen klagen over moskee
De commandotroepen hebben advocaat Michael Ruperti ingeschakeld om hun beklag te doen over de moskee en de minaret. ‘Deze commando’s komen veel in aanraking met moslims die niet het beste met je in hebben..’ (niet in Nederland natuurlijk), aldus advocaat Ruperti. Maar Michael Ruperti was alles behalve scherp en goed voorbereid.

Ruperti staat voor aap
Mohamed Amezian van het moskeebestuur in Roosendaal maakte duidelijk dat de advocaat en de commando’s nogal veel onzin argumenten hebben om te klagen over de moskee. Amezian maakt in het filmpje van NOS duidelijk dat advocaat Ruperti niet op de hoogte is van ontwikkelingen bij de moskee en zomaar dingen roept. Ruperti beroept zich natuurlijk later op uitspraken van zijn clienten, en begrijpt zelf ook dat hij voor blok staat.


ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.