Kuzu: Waar was de VVD toen Nederlanders demonstreerden met Israelische vlaggen?

Kuzu: Waar was de VVD toen Nederlanders demonstreerden met Israelische vlaggen?

Het ging tijdens de Algemene Beschouwingen in de Tweede Kamer bijna alleen maar over Turken of mensen die in dit land die volgens rechtse politici moeite hebben met wetgeving in Nederland.

(advertentie)

(advertentie)

Turken moeten ‘oppleuren’
Er werd steeds verwezen naar een Nederlandse Turk die ‘oprotten’ riep richting een verslaggever van de NOS tijdens een anti-coup demonstratie in Rotterdam. Waardoor opeens moesten alle Turken moesten ‘oppleuren’ uit Nederland. Turken mogen kennelijk geen eigen mening hebben in Nederland, ondanks dat ze belasting betalen. En als een Nederlander een cameraploeg weg wil hebben dan hoeft hij natuurlijk niet op te pleuren naar Zuid-Afrika, Indonesie, Suriname, of de Nederlandse Antillen.

Kuzu: Waar was de VVD toen?
Kuzu was weer scherp in de Tweede Kamer. De leider van DENK maakte fractievoorzitter Zijlstra (VVD) maar eens duidelijk hoe hypocriet de VVD is als het gaat om Turken in Nederland: ‘Ik constateer, en dat gaat misschien heel hard zijn: Dat op het moment mensen staan met een Turkse vlag op de Erasmusbrug, dat dat weerzinwekkend is voor de heer Zijlstra. Maar op het moment dat hier honderden mensen voor de Tweede Kamer stonden te demonstreren met Israelische vlaggen was het geen enkel probleem. Ik hoorde toen dit soort krachttaal niet. Dit is weer precies een teken van dubbele maat. En dat is het fundament van het probleem van de VVD.’








260 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights