Vannacht weer een auto in brand gestoken in ´t Broek

Vannacht weer een auto in brand gestoken in ´t Broek

Arnhem lijkt toch echt een ‘gek’ te hebben als inwoner die het heeft gemunt op auto´s van verschillende etnische groepen in Arnhem. Wie deze ‘gek’ is, is niet bekend. Bewoners werden vannacht wakker door loeiende sirene’s. Op de foto´s van persbureau Heitink is te zien dat de voorkant van de auto in de Arnhemse wijk ’t Broek helemaal is afgebrand. Dit gebeurde aan de Stadhouderstraat. (foto: archief)

(advertentie)

(advertentie)

Eerder ook veel autobranden in Arnhem
Eerder werden ook auto´s in brand gestoken in verschillende Arnhemse wijken. Er lijkt een patroon aanwezig te zijn bij de auto´s die in brand waren gestoken. Veel van deze afgebrande auto´s waren van Arnhemmers met een Turkse afkomst. Of dat nu ook het geval is, is vooralsnog niet bekend.

Officieel weet de politie niet of er woensdagnacht sprake was van brandstichting.
No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights