VIDEO Treitervlogger Ismail Ilgun krijgt klappen van boze Turk uit Zaandam

VIDEO Treitervlogger Ismail Ilgun krijgt klappen van boze Turk uit Zaandam

Hoodvlogger Ismail Ilgun staat al enige tijd in de spotlights. De ene groep vindt hem geweldig en de andere groep kan hem niet aanzien.

Dit vervelende mannetje is gek om mensen op de camera te zetten. De mensen die dan op de camera komen maakt hij het liefst heel klein en spreekt ze op een niet echt prettige manier aan.




Turken pakken hem zelf aan
Hij is niet meer geliefd bij een grote groep Turken in en uit de omgeving Zaandam. Hij kan niet meer zo ‘stoer’ rondlopen of rondrijden als eerst. Mensen spreken hem steeds vaker aan op zijn gedrag, wat zij niet kunnen waarderen. Het feit dat hij door de media  als ‘voorbeeld’ Turk wordt laten zien kunnen de Turken niet waarderen. Het gevolg is dat de Turken Ismail zelf op hun manier gaan aanpakken.

Boze Turk
Terwijl Ismail Ilgun in Zaandam over straat loopt, wordt hij aangevallen door een woedende Turk. Met helaas nogal wat scheldwoorden is de boze meneer de vlogger aan het duidelijk maken dat hij moet stoppen. Ook maakt de boze meneer duidelijk dat hij hun naam zwart maakt. Hieronder het filmpje.






12 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights