Furkan Tekin (Elsweide) scoort vijf doelpunten tegen AVW’66

Furkan Tekin (Elsweide) scoort vijf doelpunten tegen AVW’66

Elsweide O13 heeft weer met grote cijfers gewonnen. Zaterdag speelde het elftal van succestrainer Harun Koprulu thuis tegen AVW ’66 O13-2 een geweldige wedstrijd. Geen enkel ogenblik kwamen de mannen van Koprulu in de problemen tegen de gasten en werd er gewonnen met 9-0.

(advertentie)

(advertentie)

Furkan Tekin scoort vijf keer
Furkan Tekin was in zijn eentje verantwoordelijk voor vijf doelpunten. Behalve Furkan scoorden ook Akin Koprulu, Tunahan Tunc, Erdem Yilikyilmaz en Mergi Bagci. Tijdens de rust was het allemaal al gespeeld en stond Elsweide met 6-0 voor.


Trainer tevreden met ploeg
Trainer Harun Koprulu was tevreden met zijn derde wedstrijd waarbij het elftal nog geen puntverlies heeft geleden. ‘De jongens hebben vandaag een prima wedstrijd gespeeld. De verdedigers en de aanvallers hebben hun taken goed uitgevoerd. We zijn ook geen een keer in de problemen gekomen. De score kon nog hoger uitlopen, maar we hebben in de tweede helft veel kansen gemist.’

Volgende week staat RKHVV O13-3 (uit) op de programma. RKHVV staat helemaal onderaan en heeft nog geen wedstrijd gewonnen.


Reacties


Tags assigned to this article:
AVW '66E1 elsweideElsweideelsweide o13

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.