Mustafa Iriç wordt maandag beëdigigd als fractievolger bij de PvdA

Mustafa Iriç wordt maandag 26 september beëdigigd als fractievolger van de PvdA in Arnhem. De Turkse Arnhemmer was al kandidaat (plek 12) voor de partij tijdens gemeenteraadsverkiezingen van 2014, nog voordat Selcuk Ozturk en Tunahan Kuzu met heel veel commotie uit de PvdA werden gezet. (foto: Iric, 1e van rechts)

(advertentie)

(advertentie)

Mustafa Iriç is bekend in Arnhem
Iriç is een bekende in Arnhem vanwege zijn werkzaamheden als jongerenwerker en vrijwilliger bij voetbalclub Elsweide in de Arnhemse wijk Presikhaaf. Hij ligt ook heel goed bij veel jongeren in de stad. Tijdens de verkiezingen van 2014 haalde Mustafa Iriç onvoldoende stemmen (342) voor een zetel in de Arnhemse raad.


De Partij van de Arbeid heeft Iric gevraagd om fractievolger te worden nadat Marte Aylward-Straatsma geinstalleerd zou worden als gemeenteraadslid. Straatsma wordt maandag geinstalleerd als gemeenteraadslid. Zij volgt Karin Lasthuizen op, waardoor er ruimte ontstond in de fractie voor een nieuwe fractievolger.

Op volgorde van de lijst met kandidaten mag een partij in de gemeenteraad een nieuwe fractievolger installeren die namens de partij deelneemt aan allerlei vergaderingen. Een fractievolger in Arnhem heeft geen stemrecht tijdens gemeenteraadsvergaderingen.




33 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights