VIDEO Hattrick Mustafa Kermen beslist Arnhemse voetbalderby

VIDEO Hattrick Mustafa Kermen beslist Arnhemse voetbalderby

AZ 2000 (2) heeft de Arnhemse derby tegen Elsweide met 4-0 gewonnen. De ‘Texaco Boy’ Mustafa Kermen was met drie treffers de grote man in deze Arnhemse derby. Met deze overwinning staat AZ 2000 eerste in de competitie met zeven punten na drie wedstrijden. 

(advertentie)

(advertentie)

Prachtige middag dankzij Kermen
De linksbenige talent van AZ 2000 zorgde voor een prachtige middag in Arnhem-Zuid. Kermen nam zijn ploeg op de sleeptouw en scoorde drie keer in 45 minuten, waardoor de overwinning eigenlijk al binnen was. Elsweide miste een paar belangrijke spelers in het duel tegen AZ 2000. Zo had spits Karaman moeite om langs de defensie, en vooral langs Oktay Aydemir van AZ 2000 te komen. Topspits Ahmet Yesil zich namelijk ook afgemeld voor deze derby vanwege een diner. En Ahmet Dogan was afwezig vanwege een schorsing die hij vorige week had opgelopen.

 

Tweede helft iets spannender
In de tweede helft veranderde er veel bij Elsweide. Zo speelde Ali Yurt niet meer als linksback maar ging hij centraal achterin staan. De spitsten van AZ 2000 hadden hier zichtbaar meer moeite mee. De 4-0 kwam dan ook tijdens een ‘pannenkoekmoment’ waar niemand op had gerekend. Oktay Aydemir verklaarde wel dat het elftal na een 3-0 voorsprong zich had terug getrokken. ‘Zelfs Mustafa Kermen werd gewisseld in de tweede helft, om hem uit te laten rusten.’

Aanvaller Mehdi Budak kreeg pas speeltijd in de laatste fase van de wedstrijd, en had onvoldoende tijd om te scoren voor Elsweide. Cagdas Cetintas was ook een opvallende naam bij Elsweide, dat te maken had met verschillende afwezigen.

Reacties6 comments

Write a comment
 1. Kala Toussant 30 december, 2017, 02:46

  Wow, this article is fastidious, my sister is analyzing these kinds of things, so I am going to let know her.|

 2. Scarlett Bosshardt 29 december, 2017, 00:17

  That is really interesting, You’re a very skilled blogger. I’ve joined your feed and stay up for in quest of extra of your fantastic post. Additionally, I’ve shared your site in my social networks|

 3. color finale 1.6.1 activation code 17 november, 2017, 01:06

  Cheers, great stuff, Me enjoying.

 4. adguard 6.1 license key 16 november, 2017, 18:44

  I conceive you have mentioned some very interesting details , appreciate it for the post.

 5. freeplay hack android } 1 november, 2017, 06:42

  You got yourself a new rader.

 6. trafficriderhackiphone 31 oktober, 2017, 00:50

  Cheers, great stuff, Me like.

Only registered users can comment.