Elsweide verliest thuis tegen Loo ondanks 2-0 voorsprong

Elsweide verliest thuis tegen Loo ondanks 2-0 voorsprong

Het draait nog niet helemaal lekker bij Elsweide. Na drie competitieduels staat de teller op nul punten bij Elsweide. Het eerste elftal onder leiding van trainer Rasid Gunes verloor zondag thuis ook van Loo met 2-3. De thuisploeg kwam wel gewoon op een 2-0 voorsprong dankzij doelpunten van Koray Ucar en Harun Koprulu.
10-0 tegen Veluwezoom snel vergeten
Vorige week werd er ook maar liefst ┬ámet 10-0 verloren tegen Veluwezoom, waardoor veel spelers openlijk kritisch waren over hun eigen spel en die van hun teamgenoten. ‘Veel spelers maken individuele fouten, of hebben commentaar als je feedback geeft. We moeten ook gewoon door voetballen als we een doelpunt tegen krijgen’,aldus bronnen bij het eerste elftal.

(advertentie)

(advertentie)

Blunder doelman Aktas
Turan Aktas mocht als keeper onder de lat staan vanwege een blessure van Roy Stam. De jonge Arnhemmer was niet helemaal op zijn gemak tijdens de wedstrijd. Een blunder van Aktas zorgde voor de 2-1 van Loo, wat de gasten weer meer hoop gaf. Elsweide zakte ook terug na de 2-0, en hoopte dit vast te houden wat niet lukte.

Elftal speelt beter
Het elftal speelt ondanks het verlies wel veel beter dan in voorgaande weken. Het is daarom extra spannend voor de fans van de club om te zien hoe het elftal in de toekomst gaat presteren.


Reacties


Tags assigned to this article:
amateurvoetbalElsweideLoo\Veluwezoom

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.