VIDEO Arnhemse vlogger verliest challenge tegen NEC-aanvoerder Breinburg

VIDEO Arnhemse vlogger verliest challenge tegen NEC-aanvoerder Breinburg

Emre Yaman, bekend van ESA Futsal en Elsweide Futsal, regelde een challenge tegen NEC-aanvoerder Gregor Breinburg. De twee kenden elkaar ook al van vroeger. Hij was zelfverzekerd en vol vertrouwen in de hoop dat hij zijn mattie ging verslaan.
Vlog Eyam Days
Yaman neemt tegenwoordig video’s op en heeft sindskort ook een eigen videokanaal op youtube. Als Eyam Days maakt hij filmpjes over allerlei zaken en kwam hij onlangs met een challenge tegen NEC-aanvoerder Breinburg. Yaman haalde alles uit de kast om de challenge te winnen. Hij had zelfs onderzoek gedaan naar belangrijke statitieken van NEC.

Breinburg was een maatje te groot
Gregor Breinburg bleef kalm, en zorgde gewoon voor een simpele overwinning, ondanks dat hij een zware wedstrijd en training achter de rug had. Check de beelden.

(advertentie)

(advertentie)ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.