Bekende kapper uit Dieren opent zaak in Eerbeek

by AMS97531A123 | 27 september 2016 07:30

De kapper uit Dieren opent nu officieel een barber shop in Eerbeek.

De jonge talentvolle kapper Halil Kacan heeft tot nu niet in een echte winkel gewerkt als kapper. Na veel aandringen van vrienden heeft hij een start gemaakt in Eerbeek.




‘Schuurkapper’
Kacan heeft dan misschien niet in een kapperszaak gestaan maar heeft waarschijnlijk al meer geknipt dan een kapper in met een eigen zaak zou knippen. Kacan heeft in de afgelopen jaren zijn schuurtje in zijn achtertuin omgebouwd naar een mini kapperszaak. Zijn totale vriendenkring en kennissen jong en oud zijn daar geweest voor een knip beurt.

Hobby
Halil vertelt in een interview aan haberarnhem.nl dat het eigenlijk een uit de hand gelopen hobby is. “Wat ooit bij de familie is begonnen als ‘fun’ werd steeds serieuzer tot nu mijn echte baan.” Mensen voor wie ik knip waren voor mij uiteindelijk doorslaggevend om de zaak echt te starten.

Openingsactie kmippen
Halil opent een zaak en begint met zijn eerste actie. De actie loopt tot en met 31 december van dit jaar. De actie houdt in dat een knip beurt nu voor €10,- geregeld is. Op de foto hieronder kunt u de prijzen zien van deze jonge kapper. Langsgaan bij Halil kan aan de Coldenhovenseweg 6A in Eerbeek. Telefonisch contact kan op het nummer 0313-410693





Source URL: https://haberarnhem.nl/2016/09/27/bekende-kapper-uit-dieren-opent-zaak-in-eerbeek/