Man wordt zondagochtend in Zuid achterna gezeten met slagersmes

Man wordt zondagochtend in Zuid achterna gezeten met slagersmes

De politie in Arnhem-Zuid kreeg zondagochtend melding van een man die met een mes werd achterna gezeten aan de  Dr Joop den Uylsingel in Arnhem-Zuid. Volgens de eerste berichten zou een verdachte met een getrokken mes achter deze man aan rennen. Op de foto die is gedeeld door de politie is te zien dat de mes lijkt op een grote slagersmes. (foto: facebook politie Arnhem-zuid)
Twee mannen rennen achter elkaar
Toen de politie arriveerde zag men twee mannen achter elkaar aan rennen, zonder verder een mes te zien. Beide mannen werden daarna door de politie gecontroleerd. Tijdens het gesprek met de beide heren, belde de melder weer met de politie. De beller vertelde dat een van de mannen een grote mes weg had gestopt in zijn broeksband.

Beide heren werden direct gefouilleerd
Beide heren werden hierna weer gefouilleerd en troffen een grote mes aan in de broeksband van de man. De man werd direct door de aanwezige agenten aangehouden voor bedreiging en verboden wapenbezit.

(advertentie)

(advertentie)

Reacties


Tags assigned to this article:
bedreigingpolitie arnhem-zuidslagersmes

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.