Mehmet Sahan gaat met PvdA fractie naar AZC in Velp

by AMS97531A123 | 28 september 2016 01:05

Afgelopen zaterdag was raadslid Mehmet Sahan met de Partij van de Arbeid fractie in Velp.

Afgelopen zaterdag stond er een open dag op het programma voor het AZC in Velp. Een bijzondere open dag met een bijzonder mooi weertje.

Van toen naar nu
In een gesprek laat raadslid Mehmet Sahan weten dat zij hier als fractie niet voor het eerst komen. Zij zijn namelijk, samen met andere raadsleden, hier ook geweest om te helpen met de opbouw van het pand voordat het actief was. Hierin hebben ze onder meer geholpen met de tuin maar ook in het gebouw zelf. Sahan was namens de PvdA Rheden aanwezig met fractievoorzitter Gea Hofstede en fractielid Niels Booij.




Open dag
De open dag trok veel publiek. Niet alleen mensen uit de wijk maar ook mensen verder weg die uit interesse zijn komen kijken. Tijdens de open dag was er 2 keer in het uur de mogelijkheid om deel te nemen aan de rondleiding van het gebouw. Deze rondleiding werd gegeven door de inwoners. Er stonden verschillende hapjes drankjes en kraampjes klaar. Voor de kinderen was er een springkussen geregeld. Bij de ingang konden mensen, onder begeleiding, muziek maken.





Source URL: https://haberarnhem.nl/2016/09/28/mehmet-sahan-gaat-met-pvda-fractie-naar-azc-in-velp/