VIDEO Tyson sloeg zwager in elkaar vanwege mishandeling van zijn zus

VIDEO Tyson sloeg zwager in elkaar vanwege mishandeling van zijn zus

Tyson Haynes is met voorbedachte rade van dichtbij doodgeschoten door zijn zwager. Aldus verschillende bronnen uit de omgeving van Tyson. Hoe de zwager van Tyson een wapen heeft geregeld is niet bekend. Wel maakten familieleden duidelijk dat Tyson voor de schietpartij al een confrontatie had met zijn zwager vanwege een ernstige mishandeling van zijn zus.

(advertentie)

(advertentie)

Tyson nam het op voor zijn zus
De zus van Tyson was helemaal bont en blauw geslagen door zijn zwager waarop Tyson verhaal ging halen bij zijn zwager. Maandagavond troffen de twee elkaar eerst aan bij treinstation Velperpoort, waarbij de zwager van Tyson helemaal in elkaar werd geslagen door Tyson zelf.

Zwager en vriend komen verhaal halen
Rond 03:30 uur kwam de zwager in Schuytgraaf aan met een 35-jarige vriend om verhaal te halen. De twee waren bij het appartement van Tyson aan de Thaliastraat. Wat er daarna gebeurde is niet helemaal duidelijk. Tyson had mogelijk niet zien aankomen dat zijn zwager opeens een wapen bij zich had. Wat de rol van de 35-jarige vriend is geweest, is ook niet helemaal duidelijk.

Tyson werd op een laffe manier met drie kogels neergeschoten door zijn zwager, waarna hij op straat overleed.
ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.