In Nederland per jaar 17.000 doden door medicijnen en fout medisch handelen

In Nederland per jaar 17.000 doden door medicijnen en fout medisch handelen

In Nederland worden er tussen de 17.000 en 20.000 mensen omgebracht door medicijnen en fout medisch handelen.

Harde cijfers
De hierboven genoemde cijfers zijn aantallen mensen die per jaar omkomen. En inderdaad u leest het goed, maar liefst 17.000 tot 20.000 mensenlevens per jaar. En in Amerika wordt er gesproken over een kwart miljoen mensenlevens per jaar.
Prioriteiten stellen
Laten wij als land vooral kijken naar belangrijkere zaken. Onder andere zaken als wat er in andere landen allemaal wel niet afspeelt en uiteraard daar een mening over vormen en dit ventileren. Terwijl dit allemaal plaatsvindt, stijgt de zorgkosten ook nog eens met 10% en blijft het eigen risico minimaal €385,-.

De zorgpremie stijgt met 10% en het eigen risico blijft minimaal 385 euro, terwijl er nog steeds 17.000 tot 20.000 mensen worden omgebracht door medicijnen en fout medisch handelen.Bekijk eerst dit kort filmpje voordat je begint aan de paracetamol of andere medicatie dat nieuwe ziektes creëerd in je lichaam om je als klant niet te verliezen.Een gezond mens levert geen geld op!Like, Tag & Deel – Turks Dagblad

Geplaatst door Turks Dagblad op donderdag 29 september 2016ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.